Каква е мисията на Cabo Decor? Cabo е първият бизнес на територията на България, който изаботва ръчно напрвени продукти от цимент. Нашата цел е да предоставим модерни и стилни декоративни елементи, изработени от материал, който се намира главно в индустриална и архитектурна среда, и не е характерен за вътрешна употреба. Също така за нас е много важно да предлагаме качествени продукти, които да бъдат достъпни за всички.

 

CABO е базиран в малък град в България.

 

Благодарим за вниманието :) Ако имате някакви допълните въпроси, запитвания или предложения за съвместна работа, не се колебайте да ни пишете в Instagram: @cabodecor или на cabo.homedecor@gmail.com

Какво е CABO | Home Decor?
 
CABO е малък бизнес създаден през Ноември 2021година. Материалите, които използваме са натурални, устойчиви и 100% рециклируем продукт. Всички наши продукти са ръчно изработени с много старание и внимание към детайла.  

Кой стои зад Cabo Decor?
 
Смятаме, че е важно да се представим с няколко думи и да ни опознаете малко по-добре. Казвам се Катя и в началото започнах сама и съм на 22 години. Завършила съм графичен дизайн и това ми е основната професия, но CABO за мен е щастие, любов и голяма страст.  Но хайде без излишни приказки, накратко аз съм основателка, главна циментобъркачка, но към днешна дата съм изключително благодарна за подкрепата и помощта, която получавам от близките ми :)
 

ДОСТАВКА

Обикновено поръчките се изпращат в рамките на 3-4 работни дни. Ако поръчката ви изисква изработка в случай, че нямаме дадения артикул в наличност дните могат да вариват. Ще получите потвърждение на поръчката и известие за доставка, когато тя бъде изпратена.

Поръчки, направени в България, ще бъдат изпратени с местна служба за доставка - Спиди.

Всички артикули се изпращат с проследяващ код / товарителница.

Моля, ако желаете пратката ви да бъде доставена до офис на Спиди и се избрали тази опция, при завършване на поръчката въведете адрес НА ОФИС. Цената на доставка до личен адрес може да варира спрямо локацията. 

CABO - me.jpeg

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

С удоволствие приемаме връщания и замяна, когато има причина за това. Не приемаме анулации поради факта, че артикулът(ите) могат да бъдат произведени специално за вас.  

Нашите продукти са индивидуално, ръчно изработени и всеки един продукт е оригинален сам по себе си. Въздушни мехурчета, леки неравности, минимални драскотини са възникнали в производствения процес. Те са неизбежни поради естеството на цимента. Тези причини не се приемат за повреда.

Ако желаете да направите връщане или замяна:

Свържете се с нас в рамките на: 7 дни от доставката
Изпратете артикулите обратно в рамките на: 14 дни след доставката

Условия за връщане:

Продуктите трябва да бъдат върнати в оригиналното им състояние и опаковка .
Купувачите са отговорни за разходите за връщане на доставка.
Ако вашите артикули пристигнат повредени или дефектни, моля, свържете се с мен в рамките на 72 часа след получаване на вашата поръчка.


Моля, ако е възможно направете снимка, доказателство за повредата и ни я изпратете.

Ако имате въпроси относно политиката ни за връщане , изпратете ни имейл на: cabo.homedecor@gmail.com или се свържете с нас на нашата Instagram страница.